Skolans framtid i Mellösa avgörs i juni!

Nu är vi inne i slutfasen av att prata med representanter från alla politiska partier i Flens kommun om skolan och det har över lag varit otroligt bra samtal! Vi är så glada att den här dialogen, som vi tjatat om, äntligen har påbörjats. Skolan är förstås i centrum men allt hänger ju ihop så vi har också berört inflyttning, möjliggörandet av fler bostäder (av olika slag), övrig service, möjligheter till att utveckla Mellösa osv.

För den som vill skicka in sina synpunkter till kommunen så rekommenderar vi att ni letar upp gruppledaren för det parti som ni vill kommunicera med här: flen.se/om-flen/politik-paverkan/partier-politiker/ Sedan kan ni förstås skriva vad ni vill men vi har tagit fram ett förslag som du kan ladda ner här. 

Du som bor i Mellösa kommer att få detta brev som en lapp i brevlådan en av de närmaste dagarna. Du kan då riva av den nedre delen och skicka/lämna in.

Fantastiskt fint att känna stöd från så många av er, tack!

Brev till Mellösa-bor med avrivbar del att skicka till kommunen

För dig som jobbar i en förening eller har ett företag har vi tagit fram ett brev som du kan använda för att visa att din organisation stödjer Bygderådets krav på en f-6-skola i Mellösa!

Brev som företag/organisationer kan använda för att visa sitt stöd för en f-6 skola i Mellösa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *